De pijn van een webmaster

Dit gebeurde een paar weken geleden: mijn website verdwijnt gewoon. Een verkeerde toets ingedrukt, een foute code ingevoerd, zoiets. Gelukkig had ik nog een oude back-up. Dus herstelt naar 2016. Het ging even duren voordat ik alles weer op orde had. Ik maakte gelijk ook van de gelegenheid gebruik om wat nieuwe artikelen te publiceren. Dus neem zo nu en dan een kijkje. Of schrijf je in op de nieuwsbrief, dan blijf je op de hoogte.

Wat vind je op mijn andere website?

Neem ook een kijkje op mijn werkwebsite. Daar staat de doorstart van mijn jaartraining ‘Wisdom Mind Practise’. Een aanrader voor iedereen die weet hoe belangrijk het is om dagelijks te werken aan verlichting en verlossing van geweld, haat en hebzucht in de wereld.

Niet alleen de webmaster heeft pijn.

Ik kom ook nogal eens mensen tegen die teleurgesteld zijn geraakt over hun spirituele weg, oefeningen en methoden. Wellicht kan ik je helpen om die frustratie om te zetten in leerzaam inzicht. Want het is toch jammer als je niet verder komt en het zou moeten laten afweten. Je bent nodig!

Walk in Grace,
Hans van Zanten

Print Friendly, PDF & Email
Web Analytics