Voor Body & Mind Practise naar:

Voor Stress Reductie naar:

Geluk bij een ongeluk

Published 21 maart 2018 in Leven of Beter Leven - 1 Comment
Into the space

Soms werkt een ongeluk blijkbaar verhelderend. Na de knalharde botsing in Denemarken ben ik eerst een paar weken van slag geweest. Langzaam trekt dat bij alhoewel. ik vertrouw het verkeer toch wat minder dan ik daarvoor deed. Het bijzondere is dat ik die weken in een soort vertraagde tijd terecht kwam. Daarin denk je anders, […]

Oorlog en Vrede

Published 3 januari 2018 in Laatste Nieuws , Leven of Beter Leven - 0 Comments
oorlog en vrede hansvanzanten

Gisteren bekeek ik met mijn vrouw de tweede wereldoorlog. Filmbeelden uit de eerste hand van oorlogscorrespondenten in die verschrikkelijk vernietigende storm die de wereldbevolking teisterde. 50 miljoen doden! Je voorstellingsvermogen schiet tekort bij zo’n getal. Maar de beelden spreken hun eigen taal, klaar en helder. Wat een waanzin, wat een wreedheid, wat een lijden.Bombardement op […]