Jaartraining Wisdom Mind Practise

Je wilt meer oefening, meer inzicht en meer verdieping. Kortom, je wilt verder, je wilt meer. Je wilt niet minder dan jouw eigen spirituele pad vormgeven in leven en werk. Daar is de jaartraining ‘Wisdom Mind Practise’ bij uitstek voor gemaakt..

De Zenmeditaties van het Tibetaanse Dzogchen integreer ik daarin met de nieuwe spiritualiteit van Integral Life Institute, lichaamswerk van Löwen, Core-energetics van Pierrakos, Culture Dynamics van Beck en Graves en vleugjes Jung, Alice Bailey en George Bode’s zwarte lichten astrologie.

Kortom een uitdagend proces dat niet zelden een doorbraak in je leven en werk teweeg brengt. Dat zeggen oud-deelnemers tenminste.

Martijn van Duuren: Geweldige resultaten, Deskundig, Hoge integriteit. “Hans maak ik mee in zijn opleiding. Geweldig wat een kennis en diepgang! Lichaamswerk, boeddhistische en westerse psychologie, meditatie, astrologie, integral life practise, maar vooral het feit dat dit geen losstaande ‘systemen’ zijn maar een geheel en op ieder individu toegesneden. Ik ben elke keer diep onder de indruk als we terugrijden. Martijn.

Lees hier alle informatie over werkwijze, omvang en prijs.

Print Friendly